woensdag 17 juli 2024
spot_img

Open Atlas

Het hangt weer in de lucht. Het is niet de regen van afgelopen maanden. Het is niet de geur van een herfst die niet voorbij lijkt te gaan. Het is iets anders. Iets moois, iets speels, en vooral iets gezelligs. Open Atlas, hét tennistoernooi van Andijk, staat in de startblokken om weer te beginnen!
Van zaterdag 22 tot en met zondag 30 juni staan de banen van Tennisvereniging Atlas open voor alle KNLTB leden om deel te nemen en te mogen strijden voor prachtige prijzen.

Van fanatieke beginners tot –ik krijg er maar niet genoeg van- gevorderden, voor iedere speler is er genoeg te beleven op de banen van Atlas. Maar niet alleen tennissers kunnen zich vermaken bij de vereniging. Er is ook genoeg aandacht besteed aan de toeschouwers, die met lekkere hapjes, en speciaalbier-van-de-dagaanbiedingen van Brouwerij De Werf gezellig aan de zijlijn kunnen meekijken. Op vrijdag de 28e is er ook een BBQ, waar iedereen welkom is!

Wij zien u allen graag spelen op de baan, een biertje halen bij de kantine, of gewoon even langskomen voor een praatje. Tot snel! De Open Atlas Commissie

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen