zaterdag 13 april 2024
spot_img

Open dag MVC Pegasus

Op deze open dag, die gehouden wordt op 4 juni van 11- 17 uur, zijn er extra veel modelvliegtuigen te bekijken. De leden en gastvliegers geven een demonstratie met een grote variëteit aan modellen en zij kunnen de bezoekers informeren over deze boeiende hobby.

Het is een uitgelezen gelegenheid om met het hele gezin naar toe te komen. Het biedt kijkplezier voor jong en oud, voor technisch geïnteresseerden en voor mensen die gewoon van de gezelligheid houden.

Introductieles
“Het is niet de bedoeling dat de mensen deze dag zelf gaan vliegen met modelvliegtuigen. Wij bieden wel de mogelijkheid aan mensen met deze hobby, of die aan deze hobby willen beginnen, een introductie les in te plannen. Dit kan alleen op afspraak, op een dag dat wij meer tijd voor ze hebben. Wij hebben volop ruimte voor nieuwe leden. De club ‘vergrijst’, dus vooral jonge vliegeniers (in wording) zijn bij deze van harte uitgenodigd om kennis te maken met deze geweldige hobby.”

Waar vlieg je heen?
“Ons modelvliegveld ligt een eindje van de weg achter adres Elsenburg 8-E 1602DC te Enkhuizen. Bij het begin van het pad staat een bord van de vereniging. Parkeren kan langs de Elsenburg en is gratis voor bezoekers van de Open dag.”

Open dag
“Dit jaar houden we die op zondag 4 juni. U bent van harte welkom tussen 11 en 17 uur.”

Op de website www.mvcpegasus.nl vindt u meer informatie over de club en de open dag. De leden van MVC Pegasus zien er naar uit u te mogen begroeten op zondag 4 juni!

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen