dinsdag 21 mei 2024
spot_img

Open dag Pegasus zondag 2 juni

Modelvliegclub Pegasus uit oostelijk West-Friesland, houdt ook dit jaar een open dag. Op deze dag geven de leden een demonstratie met een grote variëteit aan modellen die zij in huis hebben, en kunnen zij de belangstellenden informeren over hun boeiende hobby.

Voor de belangstellenden die ook wel eens willen proberen hoe het is om een modelvliegtuig te besturen zijn er instructeurs op het veld aanwezig die u door middel van een dubbele bediening u deze unieke ervaring laat meemaken.
De open dag vindt plaats op 2 juni 2019 op de vlieglocatie langs de Elsenburg te Enkhuizen (1602 DC), tussen het Streekbos en Andijk/Oosterdijk. De aanvang is om 13:00 uur en we eindigen om 17:00 uur.

Raadpleeg bij twijfelachtige weersomstandigheden onze website. Het is een uitgelezen gelegenheid om met het hele gezin naar toe te gaan. Het biedt kijkplezier voor jong en oud, voor technisch geïnteresseerden en voor mensen die gewoon van de gezelligheid houden. De leden van MVC Pegasus zien er naar uit u te mogen begroeten op zondag 2 juni.
www.mvcpegasus.nl

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen