woensdag 24 juli 2024
spot_img

Open Dag Radboud Inline-skating

Beginners – Recreanten – G-sporters – Wedstrijdsporters – ‘Schaats’ Training

Heb jij altijd al een keer willen skeeleren? Of lijkt het je leuk om een keer een nieuwe sport te proberen? Radboud Inline-skating organiseert een open dag waarop iedereen kan komen proberen. Het is geen probleem als je (nog) niet je eigen materiaal hebt, voor iedereen is er gratis leenmateriaal tijdens de open dag beschikbaar. Tijdens deze open dag is er tijd voor spelletjes, tips en tricks van trainers, een slalom XL race en als afsluiter een demonstratiewedstrijd onder leiding van twee nationale kampioenen: Kay en Rick Schipper.

Zondag 26 maart vindt deze open dag plaats op de Theo Koomenlaan 3 in Wervershoof vanaf 11 uur. Vanaf 13:00 uur beginnen we met de slalom XL race en om 13:45 begint de demonstratiewedstrijd.

Kan je niet op 26 maart? We organiseren nog een open dag: op zondag 2 april in Medemblik, Opperdoezerpad 2. Ook deze begint om 11:00 uur. Vanaf 12:00 uur is het mogelijk om je aan te melden voor een Jeugd Skate Toernooi wedstrijd. Deze gaat om 13:00 uur van start. Iedereen tussen de 6 en 14 jaar mag hier aan mee doen.
Lukt het niet om langs te komen? Via www.radboud-inlineskating.nl kan je je aanmelden voor 2 gratis proeflessen/trainingen.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen