dinsdag 28 mei 2024
spot_img

Open dag Soci-Com en bakfietsfabrikant SociBike: Maak kennis met twee unieke productiebedrijven!

Op vrijdag 24 maart 2023 openen Soci-Com en SociBike de deuren van hun productielocaties voor alle collega’s, hun familie, vrienden en andere belangstellenden. Deze open dag biedt bezoekers de uitgelezen kans om de bedrijven van dichtbij te bekijken en te ontdekken hoe het productieproces eruitziet binnen een grote onderneming.

Soci-Com is een sociale onderneming die zich inzet voor de samenleving door mensen die moeite hebben bij het vinden van betaald werk. Dit betreft veelal mensen die een burn-out gehad hebben, begeleid wonen of lange tijd werkloos zijn geweest. Dit technische productiebedrijf maakt van een halffabricaat een eindfabricaat voor Nederlandse bedrijven die hun productie graag dichtbij houden. Op dezelfde locatie is ook SociBike gevestigd. Hier worden premium elektrische bakfietsen geproduceerd.

Maak kennis met de medewerkers van Soci-Com en SociBike

Kom binnenkijken en bouw een bakfiets!
Vanaf 9.00 uur ben je welkom en ontvang je een looproute door het bedrijf. Rob Kooiman laat je graag persoonlijk zien hoe de werkzaamheden eruitzien en hoe de producten gemaakt worden. Tijdens de open dag zijn er in het hele bedrijf verschillende oefenplekken waar jong en oud iets kunnen doen. Zo kunnen bezoekers producten in elkaar zetten en aan de elektrische bakfiets van SociBike sleutelen. Ook is het mogelijk om de SociBike te testen tijdens een proefrit. Ben je overtuigd? Tijdens de open dag bieden we een aantrekkelijke korting!

Natuurlijk sluiten we de dag af vanaf 15.00 uur in de kantine met een hapje en drankje. Een uitgelezen moment om kennis te maken met de medewerkers van Soci-Com en SociBike en de andere bezoekers.

Praktische informatie
De open dag vindt plaats op vrijdag 24 maart 2023 van 09.00 tot 16.00 uur op Voorland 5 in Enk-huizen. Bezoekers worden geadviseerd om zoveel mogelijk op de fiets te komen. Als je met de auto komt, kun je parkeren op de parkeerplaatsen bij het pand en als deze vol zijn op de weg rondom het pand.

Vorig artikel
Volgend artikel

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen