Op zaterdag 13 oktober organiseert ToekomstGroep in Andijk een Open Dag. Het bedrijvenpark is recent helemaal verfraaid en de kantoren zijn verbouwd en uitgebreid.
De Open Dag valt samen met de Kom Binnen Bij Bedrijven Dag, een initiatief van de 7 Westfriese gemeenten om inwoners kennis te laten maken met regionale ondernemingen en werkzoekenden op de arbeidsmarkt een kans te bieden. Daarnaast om scholieren en studenten een idee te geven van wat er in de regio allemaal voor moois gebeurt.

ToekomstGroep is een bouwgerelateerde onderneming bestaande uit 4 divisies; ToekomstBouw, ToekomstGlas, ToekomstSchilders en Toekomst-Service met diverse vestigingen in Noord-Holland. Wij staan voor duurzaam, milieubewust, betrouwbaar, onderscheidend, ondernemend, toonaangevend, innovatief en degelijk. Een onderneming waar iedereen zichzelf mag zijn, als medewerker en als toeleverancier / opdrachtgever.

Belangstellenden zijn vanaf 10.00 uur tot 14.00 uur welkom. Het bedrijventerrein bevindt zich aan de Gedeputeerde Laanweg 47 in Andijk.