maandag 22 april 2024
spot_img

Open Kerstviering Evangeliegemeente de Pionier

Zondag 25 december 2022 organiseert Evangeliegemeente de Pionier in de Schoof een Open Kerstviering. Iedereen die graag iets proeven wil van de essentie van het kerstverhaal, is van harte welkom. De aanvang is om 11 uur. Ingang beneden aan het Bisschop Grentplantsoen.

Evangeliegemeente de Pionier is in 2006 begonnen als een kleine huiskerk en komt inmiddels al weer jaren bijeen in Sociaal-cultureel Centrum de Schoof. De gemeente is een gezellige en gastvrije mix van gezinnen en alleenstaanden, van jong en oud.

Onze passie is om in deze tijd het Evangelie van Jezus Christus uit te dragen in woord en daad. De openheid en liefde van de Heer Jezus voor de mensen die Hij in zijn tijd ontmoette, willen wij ook graag tonen. Deze Open Kerstviering biedt ons zo’n gelegenheid. De kerstsfeer hoort daar bij, maar de essentie is dat Gods Zoon naar de aarde kwam. Hij werd een mens net als wij, om aan het kruis de straf voor onze zonden te kunnen dragen. Zo werd Hij onze Verlosser. Daardoor is Jezus’ komst naar de aarde het vieren zo waard. Want nooit eerder had iemand volmaakt Gods wil gedaan en onze plaats in willen nemen door voor ons te sterven. In deze Kerstviering zal dat op allerlei creatieve en muzikale manieren belicht worden. Bekende kerstfiguren komen langs, bekende kerstliederen worden gezongen en de blijdschap over de wonderlijke komst van Jezus Christus zal niemand kunnen ontgaan. Deze Open Kerstviering is een kerstfeest voor iedereen, proef maar!
www.eg-depionier.nl

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen