vrijdag 21 juni 2024
spot_img

Open Monumentendag 2019, Andijk-Oost doet leuk mee!

Plekken van Plezier, dat is het thema voor de Open Monumentendag van 14 september. Wij nodigen u dan ook met veel plezier uit om een kijkje te komen nemen bij de deelnemers op Andijk-Oost.

Boerderij Kerkeveld aan de Rikkert 4 vormt het start- of eindpunt van de paardentram waarmee u gratis een rondje kunt maken langs de deelnemers. De tram vertrekt ieder heel en half uur vanaf de Rikkert en rijdt langs de Fabulous Fords & Buicks van Gerard Oud, het Hoedenmuseum Zet’m Op en de Gereformeerder kerk.

Op het Kerkeveld is veel te zien en te beleven. Tussen 11.00 en 17.00 uur zijn er veel activiteiten zoals bonen dorsen, vis roken, stenen slijpen, spinnen, zeisen, koken op petroleum, paarden bekappen, schilderen en nog veel meer!
Bovendien is het een prachtig punt om even lekker te genieten van een bakkie koffie met een punt appeltaart (vers gemaakt met appels uit eigen gaard!). Ook mag u de digitale presentatie van Klaas Burger over vergeten, nostalgische plekjes in dit gebied eigenlijk niet missen…

En heeft u het boek Andijk in de Twintigste Eeuw van Dirk Spijker en Jacco Mantel al? Nee? Geen nood, Jacco is er deze dag ook en hij neemt een flinke stapel boeken mee.

Omdat alle medewerkers bij het Kerkeveld een groot gevoel voor nostalgie hebben en het fantastisch vinden om hier aan mee te werken, gaat alle omzet die wordt verdiend met de koffie en de taart naar de vereniging Oud Andijk!

Heel graag tot ziens op zaterdag 14 september!

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen