woensdag 24 april 2024
spot_img

Open vergadering PW 2010 in Dorsphuis Centrum

Iedere kern telt is het motto van PW2010.
Vanaf januari 2019 vergadert PW 2010 op wisselende locaties. Wij gaan daadwerkelijk naar de mensen in de verschillende dorpskernen toe, om zoveel mogelijk van de plaatselijke problemen te horen en van de vragen die er leven. Zo heeft PW2010 gezorgd dat er wat gedaan wordt om de lange wachtlijsten bij de WMO aan te pakken en dat er voor senioren een apart ouderenbeleid opgezet is in de nieuwe welzijnsnota.

Het gaat soms over drempels, verkeeroverlast, vergunningen, bereikbaarheid voor HVCwagens etc. Het fractieberaad is al in Abbekerk, Wognum, Midwoud, Zwaagdijk, Onderdijk, en Wervershoof geweest. Het komende fractieberaad is dinsdag 10 september in het Dorpshuis Centrum Andijk.

We starten met een inloop vanaf 19 uur, om iedereen aan elkaar voor te kunnen stellen, zodat we vanaf 19.30 uur kunnen vergaderen. Het eerste half uur tot drie kwartier maken we ruimte voor uw vragen en problemen, waarbij allerlei zaken aan de orde kunnen komen, van WMO, buurt- of bouwproblemen, weg en openbare ruimte, hinder, klachtenverwerking of noem maar op. Daarna worden de agendapunten van de commissie/ raadsvergadering besproken.

Zoals de agenda eruit ziet, komen o.a. de voortgang van besluiten, inspraakthema’s van burgers en organisaties, de lange termijnagenda, een parapluplan voor parkeren in de gemeente, visievorming rond accommodaties en jeugdhulp, bouwplannen voor een zwembad en een voorstel bestedingsbudget voor organisatieontwikkeling.
Dat laatste woord is al een mondvol en of alles ruim besproken kan worden hangt van ’t specialisme van de aanwezigen af en de tijd. Iedereen is van harte welkom om bij een kopje koffie of thee, deze avond met ons mee te maken.
Groeten, Ineke Dudink-Neefjes

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen