dinsdag 16 april 2024
spot_img

Opening foto-expositie “Bijzondere vriendschappen”

Op woensdagochtend 15 september 2021 om 10.30 uur opende wethouder Dirk Kuipers van Gemeente Medemblik, samen met cliënten en vrijwilligers die gefotografeerd zijn, de foto-expositie “Bijzondere Vriendschappen” in Sociaal Cultureel Centrum De Schoof in Wervershoof.
De negen leden en de twee begeleiders van de fotoclub hebben hard gewerkt om twintig mooie foto’s te maken van cliënten en vrijwilligers van WilgaerdenLeekerweideGroep.

Op de foto’s die u kunt zien zijn ouderen en mensen met een beperking die bij WilgaerdenLeekerweideGroep wonen en een speciale band hebben opgebouwd met hun vrijwilliger vastgelegd. Ieder met een eigen verhaal en eigen wensen voor contact. Deze wensen proberen we zo goed mogelijk te koppelen aan een vrijwilliger die zich graag inzet voor deze mooie mensen.

‘Elke keer wanneer ik binnenkom en mijn bezoekvriend mij ziet, klaart zijn gezicht weer helemaal op,’ vertelt Elske Meintjens, vrijwilliger in Wervershoof. ‘Hij krijgt een lach op zijn gezicht en zijn ogen beginnen weer te stralen. Daar word ik heel blij van. Het doet me goed om te zien dat het gewaardeerd wordt dat ik er ben en dat ik wat voor hem kan betekenen. Hij houdt ervan om spelletjes te spelen, daarom spelen we vaak spelletjes samen en dat is altijd heel gezellig. Daar genieten wij allebei ontzettend van.’ Het geluk is vastgelegd op één van de foto’s van de expositie.
Wees welkom om de expositie te bewonderen!

De Schoof, Kerkelaantje 1, 1693 EH Wervershoof
Open op maandag t/m vrijdag van 10.00 – 15.00 uur.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen