woensdag 24 april 2024
spot_img

Opening keramiekstudio

Afgelopen zaterdag 12 februari werd de keramiekstudio feestelijk geopend. Naar aanleiding van het krantenbericht en het bericht op Facebook was het een succesvolle opening. Onder belangstelling van bezoekers die de vorige eigenaren kennen en graag een blik wilde werpen op het grondig gerenoveerde pand en de tuin, bekend van de kunst en tuinroute, tot bezoekers die zich direct inschreven voor de lessen is er gekletst en geknutseld in de fleurige studio.

Bij Studio de Kleine Boerderij starten in week 8 de (introductie)lessen. Jong en oud, met of zonder ervaring, er is voor iedereen ruimte. Op maandagavond, woensdagochtend en -avond en vrijdagmiddag zijn volwassenen welkom op basis van een ‘open studio’ concept waar iedereen gezellig aan een grote tafel aan een eigen project werkt.

Per seizoen zullen er tweedaagse workshops worden gegeven, voor iedereen die zich niet wekelijks vast wilt leggen en speciaal voor kinderen. Kinder-, familie-, vriendinnen-, vrijgezellen-, en andere feestjes of groepen zijn individueel bespreekbaar.
Daarnaast is er ook een kleine winkel voor unieke, thematische cadeautjes en gepersonaliseerde items zoals huisdier-gedenkstenen, huisnummerbordjes, poppenservies of iets passends voor op de seizoenstafel.

Hester Heide in haar keramiekstudio

De opening was een enorm succes! Inmiddels zitten de groepen op woensdag vol, je kan je voor de andere groepen aanmelden bij Hester Heide via 06 23 68 58 17.

Je bent welkom in de winkel op woensdag ochtend 09:30-12:30 en vrijdag middag 13:30-16:30 aan Dijkweg 165, maak een afspraak of kijk op www.studiodekleineboerderij.nl.

Vorig artikel
Volgend artikel

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen