dinsdag 28 mei 2024
spot_img

Openingstijden Dijkprint / Andijker gewijzigd

Dijkprint/Andijker is een professioneel bedrijf voor zakelijke en particuliere klanten. Naast de krant Andijker met wekelijks het laatste nieuws staat Dijkprint bekend om printwerk, drukwerk, buitenreclame en ontwerp / DTP. Van een simpele zwart/wit-kopie tot t-shirts bedrukken of digitaal printen in full colour, persoonlijke aandacht en advies op maat staat bij ons op de eerste plaats.

Geboortekaartjes. Eigen foto

Onze openingstijden zijn vanaf 2 januari 2018 veranderd naar maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 13.00 uur. Mocht dit niet schikken, dan zijn wij ook op afspraak geopend.
Ook voor inbinden, huisstijlen, flyers, visitekaartjes, (buiten)-reclame en posters bent u bij ons aan het juiste adres aan de Industrieweg 1 in Andijk.

Spandoek. Eigen foto

Mocht u iets zoeken wat niet direct op onze website te vinden is of heeft u een andere vraag, neem dan gerust contact met ons op. Hoogstwaarschijnlijk kunnen wij u evengoed van dienst zijn en als dit alsnog niet het geval is, weten we altijd iemand die u wens wel kan vervullen. Kortom, wij helpen u graag!

www.andijker.nl www.dijkprint.nl
info@andijker.nl info@dijkprint.nl
0228-593605

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen