woensdag 19 juni 2024
spot_img

Opnieuw schoolvoetbal succes bij de Bangert

Op maandag 20 mei en dinsdag 21 mei vond er voor de 60ste keer het jaarlijkse schoolvoetbal plaats. Bij deze jubileumeditie toonden de jongens en meiden van de Bangertschool aan absoluut geen mooi-weer-voetballers/voetbalsters te zijn; ondanks de kou wisten beide teams de hoofdprijs in de wacht te slepen.

In totaal streden er dit jaar 7 teams bij de jongens voor de prijzen. Zoals al aangegeven, stond er geen maat op de jongens van Bangert 1. Er werd gelijk gespeeld tegen de jongens van de Kuyperschool, maar verder werden alle wedstrijden omgezet in overwinningen. Een bijzonder knappe prestatie. Het podium bestond verder uit de beide teams van de Kuyperschool. De Idenburg en Piramide vielen helaas net buiten het podium, maar hebben gestreden als leeuwen!

Bij de meisjes was het spannend tot de laatste seconde. Zowel Bangert 1, als Kuyper 1, hadden tien punten weten te bemachtigen. In dit geval werd het beslist op doelsaldo. Op dit gebied scoorde Bangert 1 net iets beter, waardoor zij ook bij de meisjes de dag als winnaars afsloten. De meisjes van de Piramide en de Kuyperschool hebben het ze nog heel lastig gemaakt, maar konden het tij niet meer keren. Een verdiende overwinning!
Ten slotte willen we graag nog onze vrijwilligers bedanken. Met de medische ondersteuning van de EHBO, de voorbereidingswerkzaamheden van de maandagochtendploeg, de uitstekende leiding van de scheidsrechters, het gewaardeerde kantinepersoneel en onze huisomroeper Marcel Aker, is het weer een groot succes geworden!

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen