maandag 24 juni 2024
spot_img

Opperdoezer Rondes, Wie kent ze niet?!

De Opperdoezer Rondes zijn een heerlijke, regionale, delicatesse! Wie kent ze niet? Zij worden door culinair Nederland als een Top Aardappel beschouwd. U kunt deze lekkernij vanaf nu bestellen én daarbij ook nog een goed doel ondersteunen.
Rotaryclub Medemblik-Koggenland heeft jaarlijks een actie om deze heerlijke Opperdoezer Ronde te mogen verkopen! Met de opbrengst van deze actie ondersteunt de club diverse goede doelen. Het zijn internationale doelen, maar ook lokale doelen.

Eén van onze leden, Pieter Nes, heeft een bijzonder project in Kenia. Hij wil graag een school gaan bouwen én opzetten om daar veel scholing te verzorgen in diverse ambachten. Denk aan het kunnen repareren van naaimachines, auto’s en andere materialen. Hij heeft hiervoor de Nes Education Society voor opgericht. Hij was geïnspireerd voor dit project door woorden van Nelson Mandela. Hij zei dat Educatie DE sleutel was voor het ontwikkelen van een land door de eigen mensen.
Wij ondersteunen ook diverse lokale projecten in onze regio. Denk aan de Unicef Run die jaarlijks in oktober in het Streekbos te Grootebroek wordt gehouden. Wij hebben donaties gegeven aan het Inloophuis te Medemblik, de Kledingbank, Make a Wish, Twinkle Stars en nog vele andere, mooie, lokale projecten.

Voor slechts € 8,- kunt u een zak van 5 kilo aan Opperdoezer Ronde bij onze club bestellen. Het grootste deel van de opbrengsten gaat naar onze goede doelen, mede door een mooie bijdrage door de Opperdoezer Telersvereniging. Maar dat is nog niet alles, u ontvangt bij ieder zak Opperdoezers een speciaal lotnummer waarmee u kunt meedingen naar een lekker diner bij Meijers in Medemblik, een high tea bij Hotel Medemblik of een weekje in een vakantiewoning op het vakantiepark IJsselhof in Andijk.

Alle reden om mee te doen aan deze prachtige actie. U kunt bestelling plaatsen bij de Rotaryclub Medemblik-Koggenland, via de website www.rotarymk.nl
Hartelijk dank voor uw medewerking en alvast eet smakelijk! Rotaryclub Medemblik-Koggenland.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen