maandag 20 mei 2024
spot_img

Optreden zangeres Christie in Boekshop Josia

Dit jaar bestaat Boekshop Josia alweer 21 jaar, en dat willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan.

Op 22 juni vieren we feest en is er voor alle klanten is koffie of thee met taart, en een cadeautje. Bovendien zal er van 10.30 tot 11.30 een gratis optreden zijn van zangeres en songwriter Christie van der Stal (34) uit Bovenkarspel.Christie schrijft Nederlandstalige liedjes die geïnspireerd zijn door ervaringen in haar leven.

Haar debuutsingle ‘Storm’ is op 24 april uitgekomen. Dit krachtige en intense lied schreef de zangeres over het zware auto-ongeluk waar haar man – tevens drummer van de band – bij betrokken raakte. ”Samen met jouw vader reed ik naar de eerste hulp, niet wetende hoe ik jou aantreffen zou”, zingt Christie.

Haar man Jos kreeg op 15 februari 2013 een ernstig auto-ongeluk in Venhuizen. Twee mensen kwamen daarbij om het leven. Jos zelf overleefde het ongeluk ternauwernood. Ruim vijf jaar later heeft Christie dit lied geschreven over haar ervaringen rondom het ongeluk, wat ook komt te staan op haar debuut CD die de titel ‘Ontdekkingstocht’ draagt. Tijdens haar optreden in de boekshop is er een voorintekening, waarbij elke klant de gelegenheid heeft om deze prachtige CD te reserveren.

Iedereen is van harte welkom om naar Christie te komen luisteren in Boekshop Josia aan de Middenweg 77 in Andijk.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen