maandag 20 mei 2024
spot_img

Oude badkamer verandert in sfeervolle ruimte vol gemak

Een sfeervolle, hygiënische en warme badkamer: Rinus Laan van Baderie Laan neemt een nog diepere duik in de wereld van badkamers. Hij startte onlangs Lahn Solutions waarmee hij een nieuw product voor badkamers naar Nederland haalt. Het product met de naam Cossolid, biedt sfeervolle en op maat gemaakte wand- en vloerpanelen, die zich kenmerken door gemak in onderhoud en installatie.

Rinus kwam door zijn internationale netwerk in contact met het bedrijf achter Cossolid. Hij is de eerste en nog altijd de enige die het product naar Nederland brengt. In plaats van tegels, wordt een badkamer met Cossolid van grote panelen voorzien.

Onderhoudsvriendelijk
Lahn Solutions haalt hiermee een product met vele voordelen naar Nederland. “Cossolid heeft geen voegen en is dus onderhoudsvriendelijk”, benadrukt Rinus. De toplaag is extreem poriëndicht, waardoor de panelen hygiënisch zijn en eenvoudig te reinigen. Daarbij voelt deze bovenste antislip laag zacht, glad en warm aan. Het is tevens krasvast, kleurvast, slijtvast en drukvast.

Douchebak
Cossolid is een paneel van aluminium, pvc en kunststof. “De bodemplaten zijn onder afschot geperst en gelijmd, waardoor een goede afvloei van water wordt gegarandeerd”, legt Rinus uit. Daarmee is het ook geschikt als doucheondergrond, waardoor de douchevloer op één niveau is met de badkamervloer. Een douchebak van Cossolid kan in alle vormen en formaten gemaakt worden.

Sfeer en gemak
Het product is verkrijgbaar in natuurtinten, maar ook een hout- en betonlook kunnen de badkamer sfeervoller maken. Daarnaast kenmerkt Cossolid zich door het gemak: in onderhoud én in installatie. Zo is een oude badkamer gemakkelijk omgetoverd tot een moderne badkamer. “In sommige huizen is het lastig om een badkamer te renoveren. In een ouder huis kan soms niet te veel gewicht op de vloer komen te liggen, dit lichte product neemt die zorg weg.”

Ideaal voor renovatie
Andere badkamers hebben weer onmogelijke maatvoeringen.
Lahn Solutions kan het product in elke gewenste maat installeren. Cossolid staat dan ook voor puur maatwerk. “Gespecialiseerde monteurs brengen de panelen aan”, vertelt Rinus. “De panelen kunnen zelfs over bestaande tegels of houten vloeren worden aangebracht.”

Ook voor (badkamer)meubels
Het materiaal zorgt voor een warme, harmonieuze sfeer in de badkamer. In de showroom laat Rinus zien dat hij tevens badkamermeubels van het materiaal weet te maken. Het is dus zeker niet alleen geschikt voor badkamers en het toilet. Voor toepassingen in andere ruimtes is Cossolid ook zeer bruikbaar, bijvoorbeeld voor kasten en eetkamertafels. De showroom van Lahn Solutions is gevestigd in Baderie Laan aan Nijverheidsweg 1 in Grootebroek. Meer informatie over Cossolid en Lahn Solutions is te vinden op www.lahnsolutions.com. Of neem contact op met Lahn Solutions via telefoonnummer 0228-745342.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen