maandag 22 juli 2024
spot_img

Ouderwets gezellige plantenverkoop ABZ Seeds voor het goede doel

Afgelopen zaterdag vond weer een ‘ouderwets’ drukke en gezellige aardbeiplanten-verkoop plaats bij ABZ Seeds. De plantenkopers, jong en oud, kunnen deze zomer genieten van verse aardbeitjes uit eigen tuin.

“We zijn blij dat we de mensen weer bij ons op het terrein konden verwelkomen en een leuk praatje met ze konden maken. De click-en-collect plantenverkoop vorig jaar verliep prima hoor, maar dit is veel gezelliger! Ook voor ons!”, zegt Ilona Smith van ABZ Seeds.

Goed doel Stichting Vrienden van ‘t Keetje
De opbrengst van de verkoop van de aardbeiplanten was deze keer bestemd voor Stichting Vrienden van ‘t Keetje. De stichting is bezig om geld in te zamelen voor het project ‘de Glazen Thuiskamer’. Dit wordt een groei-bloei-en-gezelligheids-kas waar de cliënten van zorgboerderij ‘t Keetje (Lutjebroek) mooi ‘buiten’ kunnen vertoeven, ook als het weer iets minder is.

Mooie opbrengst
De ochtend was erg geslaagd en er kwamen positieve reacties van zowel de plantenkopers als van de vrijwilligers van Stichting Vrienden van ‘t Keetje. De overhandiging van de cheque was ook een feestelijk moment: er was een mooie bedrag van 1780 euro opgehaald voor de Glazen Thuiskamer.

Het team van ABZ Seeds kijkt terug op een leuke dag en is blij dat ze weer iets heeft mogen betekenen voor een mooi goed doel in de regio.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen