zondag 23 juni 2024
spot_img

Over 2 maanden buiten zwemmen!

2 mei gaat De Weid weer open
Nog even geduld maar dan kan het weer. Nog zo’n 8 weken en dan kan Andijk en omstreken weer heerlijk buiten zwemmen in het leukste bad in de regio! De Weid kondigt de opening van de Webkassa straks ruim van tevoren aan en voor vroegboekers is er weer een interessante korting op de abonnementsprijzen.

Speeltoestel staat!
Afgelopen zaterdag is een mijlpaal bereikt in de aanleg van de Peutertuin in De Weid. Leuk om te zien hoe deze investering voor de jongste gezinnen nu vorm krijgt. Goed gedaan vrijwilligers! Binnenkort volgt nog de plaatsing van een boom en het leggen van het kunstgras. Volgens planning is de peutertuin voor de opening gereed.

Schoonmaakdag 11 april aanstaande
Hulp gevraagd bij de jaarlijkse poetsbeurt van de speeltoestellen, tafels, stoelen, perrons, entree enzovoort. Er is voor iedereen iets te doen, of je nu een uurtje komt helpen of langer. Schoonmaken van circa 10.00 uur tot circa 14.00 uur. Help je De Weid gereed te maken voor seizoen 2020?

Vrijwilligers gezocht!
De Weid kan niet bestaan zonder de hulp van vrijwilligers. Vele tientallen mensen zetten zich belangeloos in gedurende het seizoen. Toch kan De Weid nog wel mensen gebruiken! Met name voor de bezetting van de kassa/kiosk. Heb je een aantal keren in het seizoen gelegenheid? Meld je dan even via info@deweid.nl

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen