dinsdag 16 april 2024
spot_img

Paardenopvang van Andijk naar Berkhout

Vrij plotseling ging Anna da Silva een nieuw onderdak zoeken voor de paarden in de opvang. Vanuit Andijk is de paardenopvang inmiddels verhuisd naar Berkhout.
Stichting de Paardenhoefjes is al helemaal gesetteld op de nieuwe locatie in Berkhout. “Inmiddels zijn we een erkend leerbedrijf geworden en organiseren we elke zaterdag kindermiddag. Allemaal leuke veranderingen dus!”

Ruimte
“Hoewel het allemaal best even spannend was, heeft de verhuizing goed uitgepakt. De paarden hebben hier de ruimte en ook de vrijwilligers hebben hun draai inmiddels gevonden,” vertelt een enthousiaste Anna.

Kinderfeest of leren rijden
Om de kosten van de opvang te dekken zijn donateurs, groot en klein, nog steeds van harte welkom. “Ook organiseren we kleinschalige ‘paarden-knuffel-momenten’ waar tegen een klein bedrag gepoetst, gewandeld en vooral geknuffeld kan worden met onze paarden.” Anna laat weten dat er meer veranderingen zijn. “We hebben nu ook de mogelijkheid om kinderen te leren omgaan met en rijden op onze paarden. U kunt hier ook terecht voor privé les, dagbesteding, zorg en wij regelen met u een heerlijk kinderfeestje. Voor een kleine bijdrage kunnen de kinderen genieten en zo houden we samen de opvang in stand.”

Meer info
Berkhout is de nieuwe locatie maar verdere gegevens zijn gelijk gebleven. Kijk eens op www.stichtingpaardenhoefjes.nl of stuur bij vragen een mail aan info.depaardenhoefjes@gmail.com of bel met 06-40947101.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen