zaterdag 15 juni 2024
spot_img

Paasrit HDC Lakeside

HDC Lakeside bestaat uit 28 leden met als hobby Harley-Davidson motoren. Ieder seizoen organiseren wij in clubverband diverse ritten zowel binnen Nederland als ook naar het buitenland. Denk hierbij aan de Harley-Davidson Superralley welke ieder jaar met Pinkster wordt georganiseerd in telkens een ander Europees land. Ook onze eigen Paasrit is elk jaar een groot succes. Gezelligheid en kameraadschap komt bij ons op de eerste plaats, haastige spoed is ons onbekend. Neem ook eens een kijkje op onze website www.hdclakeside.com om een indruk te krijgen van onze club. Clubavonden zijn iedere even weken in de Quicksilverbar, meer informatie op de website.

21 april 2019 is het weer zover, dan rijden wij onze Paasrit. We verzamelen om 12:00 uur bij ons clubhuis de Quicksilverbar in Wervershoof en alle motormerken zijn welkom. Dan is het wachten tot dat iedereen is gearriveerd. En dit doen we natuurlijk onder het genot van een lekker bakkie koffie met een plakje cake. Je kunt je dan inschrijven voor de rit, de kosten zijn € 15,- per persoon.
 
Om 13.00 uur vertrekken we dan voor een rit door het mooie Noord Holland. Onderweg stoppen we even voor een versnapering en een bak koffie, en even de tijd om bij te kletsen. Heeft iedereen zijn versnapering op, dan stappen we weer op onze mooie motoren om deze rit verder af te rijden.
Ongeveer 17:00 uur verwachten we weer bij ons clubhuis aan te komen, en wordt de Paasrit afgesloten.

20:30 Feest in ons clubhuis!!!!
Maar dan is de dag nog niet voorbij hoor!! ’s Avonds hebben we koud bier en muziek. Wanneer je de motor heb thuisgebracht kom dan ’s avonds terug om alle indrukken welke je tijdens de rit hebt opgedaan samen nog een keer door te nemen.
 
Motorgroet,
Het bestuur van HDC Lakeside

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen