donderdag 13 juni 2024
spot_img

Paasrock in Sarto-Andijk

Zaterdag 31 maart wordt er voor de echte rock & roll liefhebber een top avond georganiseerd bij Sarto-Andijk want dan speelt de beste AC/DC coverband van Nederland, The Jack, in Sarto. Samen met de Petoempers verzorgen zij een geweldige Rock-avond op de zaterdag voor Pasen.

De avond word gestart met The Petoempers, 5 mannen die het rock & roll hart op de juiste plek hebben. Je hoort ronkende Marshalls, beukende bassen en drums en geweldige vocalen.

Daarna speelt THE JACK. Dit is een magistrale AC/DC coverband met buitenlandse allure, maar gewoon uit Enkhuizen.
In 2008 besloten Willem Boon (Double U Bean) en Jos Grobben (M.I.N.D.) om eens bij elkaar te komen, en te gaan jammen met wat oude AC/DC songs, en de jaren daarop ook!
Want het kwam er maar niet van (erover praten is ook leuk!!)
Totdat de gitaristen in 2012 de knoop maar doorhakten en besloten om er dan toch maar eens aan te beginnen, met als doel, alleen maar Bon Scott nummers!
De mannen kwamen erachter dat het niet meeviel, om Angus en Malcolm van AC/DC zo dicht mogelijk te benaderen qua geluid en gitaarspel. Na een paar avonden flink oefenen werd er besloten om hiermee verder te gaan, met versterking en veel db’s!!
Het duo werd versterkt door Jan Grou, John van der Schaaf en Henk Sikman. Het repertoire van The Jack bestaat uit nummers die afkomstig zijn van een drietal (oude) albums van AC/DC, Powerage, Let there be rock en Highway to hell.

Dus nog even voor de Paasbrunch lekker uit je dak gaan op zaterdag 31 maart in Sarto-Andijk. Deuren gaan open om 20.30 uur en de entree is 10 euro. Be there to Rock!

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen