donderdag 18 april 2024
spot_img

Padelclinics T.V. de Kaag geef u op!

Sinds november is T.V. de Kaag op het nieuw park aan de westrand een padelbaan rijker! De afgelopen maanden is de padelbaan al goed bezet en hebben we veel enthousiasten gezichten gezien en geluiden gehoord. Kortgezegd is padel een mix tussen tennis en squash, maar al snel zal je merken dat het een volledig op zichzelf staande sport is.
Om de volgende stap te zetten is de samenwerking met Padel Kings gestart. Zij organiseren onder anderen padeltrainingen en clinics en zullen dit ook bij T.V. de Kaag gaan doen.

Ben je nieuwsgierig of padel iets voor jou is? Heb je al eens op de baan gestaan en wil je je skills verbeteren? Dan is dit jouw kans! Op vrijdagavond 26 maart, zondagmiddag 28 maart en vrijdagavond 2 april organiseren Padel Kings en T.V. de Kaag kennismakingsclinics. Je leert alle basis tips en tricks van deze spectaculaire sport!

De clinic van 60 minuten kost €7,50 p.p. Aanmelden kan individueel of als groep via info@padelkings.nl. Meld daarin je beschikbare dagen/tijden en indien gewenst je padelmaatjes. Komen deze data jouw niet uit? Schrijf je alsnog in en wij zoeken naar een extra mogelijkheid. De Corona maatregelen laten toe dat er met 4 personen buiten gesport kan worden, dus is per clinic van een uur is het maximaal aantal deelnemers uiteraard 4.

Wij hopen jou te zien op de padelbaan op de Westrand.
Padel Kings en T.V. de Kaag

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen