donderdag 18 juli 2024
spot_img

PC problemen zijn voor Lars geen probleem

Uw laptop of PC geeft problemen? De computer lijkt steeds trager te worden? Of uw PC blijkt niet geschikt voor de versie Windows 11? Verschijnt op uw scherm steeds de vraag om een update of krijgt u een melding over ruimtegebrek? Dat is lastig, maar er is een oplossing!

Lars heeft dit jaar het bedrijf PC Hulpje opgericht en hoort dit soort ‘klachten’ vaak. “Mensen gebruiken hun computer voor werk of vrije tijd en vertrouwen erop dat alles werkt. Een computer heeft onderhoud nodig, van schoonhouden tot updaten, dan blijft alles werken.” Werkt het niet meer naar behoren, dan is hij er om u te helpen. Lars: “Mijn bedrijf PC Hulpje kan u helpen bij verschillende internetdiensten en aanvragen die digitaal geregeld moeten worden. Ook als uw computer storing heeft, als u software nodig heeft of advies wil bij de aanschaf van een nieuwe of 2e hands laptop is PC Hulpje tot uw dienst.”

Even voorstellen
Lars heeft na zijn VWO een HBO ICT opleiding gevolgd en zichzelf in de loop der jaren steeds verder ontwikkelt. “Vanaf mijn 16e programmeerde ik al zelf eenvoudige spelletjes. Computers en de ontwikkeling ervan hebben sinds mijn jeugd mijn interesse. Inmiddels heb ik 35 jaar ervaring in het werken met computers.”

Wat is de oplossing
Er kan ontzettend veel aan de hand zijn met uw laptop of PC. Daarom kunt u het probleem mailen aan PC hulpje. Dan maakt Lars een afspraak om bij u langs te komen en te kijken wat er aan de hand is. “Na de analyse kan ik u vertellen wat het probleem is, maar belangrijker: ik kan u vertellen wat de oplossing is en of ik dit voor u kan regelen. We spreken een prijs af en dan zorg ik dat uw device weer werkt zoals we mogen verwachten! No cure, no pay.”

Bij u of bij mij
U heeft zelf de keus of Lars de computer repareert bij u thuis of dat hij de computer even meeneemt en bij hem thuis repareert. “Beiden opties hebben voordelen, het is maar net wat de klant wil. Bij mij is de klant koning,” vertelt Lars. Hij legt uit wat het voordeel is van de pc even meenemen naar huis. “Thuis kan ik de ene computer een opdracht geven iets te downloaden of updaten. Terwijl dat bezig is kan ik een andere laptop alvast schoonmaken of een onderdeel vervangen. Op die manier kan ik mijn tijd efficiënt gebruiken. Dat betekent lagere kosten voor de klant.”

Digitale vraagstukken
Veel zaken gaan tegenwoordig via het internet en dat kan ingewikkeld zijn. “Aanvragen van subsidies of kwijtscheldingen, belastingaangifte doen, alles omtrent uw zorgverzekering, een DigiD of zelfs Netflix-account aanvragen. Ik kan u hierbij assisteren.”

Website
Heeft u betaalbare computerhulp nodig binnen de driehoek Hoorn, Medemblik en Enkhuizen? Voor bijna al uw computer gerelateerde vragen en problemen kunt u bij PC Hulpje terecht. Een prachtige, overzichtelijke en zelf gebouwde website geeft u eigenlijk alle informatie die u nodig hebt.
Neem een kijkje op https://www.pchulpje.nl of mail naar info@pchulpje.nl.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen