dinsdag 21 mei 2024
spot_img

PChulpje, nu ook voor Drone foto en video

PChulpje bestaat alweer 2,5 jaar en biedt ondertussen veel mensen ondersteuning aan met hun computer. Met reparaties, het oplossen van storingen en assistentie bij diensten op het internet zorgt PChulpje ervoor dat veel mensen veilig hun computer kunnen gebruiken en zonder problemen kunnen internetten.

De diensten van PChulpje zijn heel divers. Soms een heel klein dingetje en ben ik binnen één kwartiertje klaar en soms moet ik even verder op onderzoek. PChulpje zorgt niet voor onverwachte verrassingen en overlegt altijd goed van te voren over een oplossing als er een probleem is met de laptop, computer of printer.

Het internet, computers en de telefoons van tegenwoordig zijn erg technisch. PChulpje constateert dat er weinig rekening mee wordt gehouden met mensen die geen expert zijn met hun computer. Telefoon, computer of internet stelt vaak specialistische vragen, wanneer u daar geen goed antwoord op kunt geven kunnen wij van PChulpje u daar bij helpen.
Er wordt veel opgedrongen, veel klanten gebruiken de Cloud (andere naam voor opslaan van gegevens op het internet) zonder dat ze het weten: zoals OneDrive en Google Photo’s. Deze diensten zijn gratis tot een limiet wordt overschreven, daarna moet u betalen. Dan zit u vast want het is vaak lastig om dit in later stadium ongedaan te maken. Momenteel hebben veel mensen last van Google Photo’s: opslag van de telefoon vol terwijl er genoeg ruimte is op de telefoon. Met de opslag die vol is, bedoelen ze uw foto’s in de Cloud, die over de gratis limiet is gekomen.

PC hulpje vindt dat computers, internet en telefoons te technisch zijn. Het wordt veelal door en voor jonge mensen ontwikkeld. Stelt u zich voor dat uw auto zou vragen voor het wegrijden: “Er is een mogelijk ongewenst onderdeel in uw auto, wilt u deze uitschakelen?” U bent geen auto monteur en derhalve zou u niet weten wat u moet antwoorden op zo een vraag.

Drone Foto’s en Video’s
PChulpje heeft sinds kort haar diensten uitgebreid met Drone Foto’s en Video’s. Met een Drone kan ik foto’s, video’s en gemonteerde video’s met muziek maken voor een aantrekkelijke prijs. Ik kan tot 120 meter hoog en prachtige beelden maken vanuit de lucht.

Oefening baart kunst en PChulpje kan nu met behulp van Kunstmatige Intelligentie (AI) Drone filmpjes maken: De Drone vliegt uit zichzelf, maakt zelf opnames en monteert dit op maat van muziek.

Heeft u een groot feest? Wilt u lucht opnames van uw woning? Filmpje van een belangrijke voetbal wedstrijd? Fotorapportage bruiloft vanuit de lucht? Noem maar op en PChulpje kan het filmen met de Drone. Er zijn veel regels omtrent Drones waaraan PChulpje uiteraard voldoet.
Kom eens kijken op mijn website pchulpje.nl voor drone foto’s en video’s. Neem gerust contact op als u vragen heeft of interesse.

PCHulpje
Keest Veerstraat 9 Andijk
06 181 283 15
info@pchulpje.nl

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen