maandag 22 april 2024
spot_img

Pedilicious: omdat uw voeten goede zorg verdienen

Amber de Kroon (28) is pedicure. Ze heeft haar praktijk al zes jaar in het centrum van Andijk. Het bord in het tuintje wijst u de weg. Er is volop gratis parkeergelegenheid recht voor de deur.

Het is een aparte ruimte, die van alle gemakken voorzien is. “Of u nu komt voor een mooi zomers kleurtje of voor de juiste voetzorg bij problemen als eelt, eksterogen of nagelproblemen. Ik zorg voor uw voeten!”

Flexibel inzetbaar
Amber heeft geen hele strikte werkdagen of tijden. “Meestal werk ik vanuit mijn praktijk aan de Sorgvlietlaan. Indien nodig kan ik ook naar iemands huis komen. De avonden ben ik in overleg ook beschikbaar.”

Noodzaak, geen luxe
De zorg voor uw voeten is belangrijk. Voor mannen en voor vrouwen, voor jong en oud. Jonge mensen moeten leren hou ze nagels goed afknippen om problemen te voorkomen. Oudere mensen kunnen vaak zelf niet meer makkelijk bij de voet. Ook problemen als schimmelnagels en een likdoorn zijn door een goede pedicurebehandeling op te lossen. Informatie en kennis zijn erg belangrijk om problemen definitief op te lossen!

Mooi kleurtje
Zomerse voeten in een sandaal of slipper, dat ziet er meteen vrolijk uit. “Na en pedicure behandeling meteen een gezellig kleur op de nagels kan uiteraard. Om te zorgen dat ik niet per ongeluk iemand besmet met een schimmel, laat ik iedereen zijn eigen potje/kleurtje kopen. Zo weet je zeker dat je mooie voeten veilig en gezond er weer weken tegenaan kunnen.”

Akelige schimmels
Om één nagelprobleem eruit te lichten; de schimmelnagel. “Daarvoor zijn vele middeltjes te koop bij de drogisterij. Toch helpen die niet afdoende. Schimmels zijn besmettelijk en hardnekkig. Ook de sokken, de schoenen en de nagelomgeving hebben de juiste aanpak nodig. Anders herbesmet je steeds je eigen voet weer. Ik leg u uit wat er wél helpt! Want echt, u kunt van die vervelende problemen af komen.”

Verras met cadeaubon
Zie je dat iemand het lastig vindt zichzelf op een goede voetverzorging te geven of dat de stap naar de pedicure te groot is? Verras iemand dan eens met een cadeaubon. “Vaak zijn mensen na de eerste keer zo blij met het resultaat, dat ze daarna verkocht zijn. Ook mannen hebben voeten en nagels, ook zijn vinden het heerlijk om een pedicure te krijgen. Ook hun voeten verdienen die zorg. Neem je vader, opa of vriend gewoon eens mee.”

Maak een afspraak
Wie zijn voeten een goede behandeling gunt kan een afspraak maken door een e-mail te sturen aan Amber via a_ten_napel@hotmail.com of bellen naar 06-51 80 10 40.

Ook een whatsapp bericht sturen is een mogelijkheid.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen