maandag 24 juni 2024
spot_img

Persoonlijke aandacht bij Oxalis Zorg

Sara Feli heeft nu tien jaar ervaring als Verzorgende IG en werkt nu inmiddels twee jaar als ZZP-er. “Ik ben in Amsterdam begonnen als Verzorgende IG en heb daarnaast ook een opleiding gedaan in Palliatieve zorg, daarin ben ik gespecialiseerd.” Ze is naar Andijk verhuisd voor de liefde en biedt zorg op maat aan in deze regio met haar bedrijf Oxalis Zorg.

Cliënten op de eerste plek
“Ik merk dat er bij grotere organisaties weinig tijd is voor de cliënt. De afstanden tussen cliënten is vaak wat groter en de agenda vol, waardoor persoonlijke aandacht niet voldoende gegeven kan worden.” Sara vertelt dat ze het heel belangrijk vindt dat de cliënt op de eerste plek komt te staan, dat er tijd en aandacht voor de cliënt is. “Dat is echt waar ik de focus op heb.”

Aanbod
Sara biedt met diverse soorten zorg aan. “Mensen kunnen bij mij terecht voor onder andere palliatieve zorg, huishoudelijke zorg, maar ook 24-uurszorg, nachtzorg en begeleiding bij bijvoorbeeld boodschappen doen.” Ze heeft een grote kring met ZZP-ers om zich heen, waarmee ze kan samenwerken en op kan terugvallen als het druk is. “Ik werk samen met HBO verpleegkundigen, Verzorgende IG en ook een wondverpleegkundige, dus we kunnen elkaar bijstaan als dat nodig is.” Sara vindt het belangrijk dat mensen thuis kunnen overlijden wanneer dat hun wens is. “Ik vindt het erg waardevol om iemand goede zorg te geven in de laatste periode van zij of haar leven en hoe mooi is het als dat in de vertrouwde omgeving van diegene kan?”

Contact
Wanneer iemand plotseling hulp nodig heb en zij benaderen Sara, regelt zij met de verzekeraar van de cliënt dat er zorg geboden kan worden. “Dan bespreek ik met de verzekeraar hoelang er zorg nodig is en maak ik alles in orde.” Daarnaast kunnen mensen met een PGB ook bij Sara aankloppen voor hulp. Ze biedt zorg aan in onder andere Stede Broec, Drechterland, Enkhuizen en Medemblik.
Voor meer informatie kunt u kijken op www.oxaliszorg.nl

Wilt u contact opnemen met Sara?
Dat kan via 0228 – 72 69 18 of info@oxaliszorg.nl.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen