zondag 23 juni 2024
spot_img

Peter Denkers maakt lekker eten gemakkelijk

Sinds maart 2018 is Peter Denkers uw steun en toeverlaat als u gemakkelijk, maar toch lekker en vooral gezond wilt eten voor een schappelijke prijs. Hij brengt onder de naam ‘Eten met gemak’ de maaltijden bij u thuis.
“Met mijn achtergrond in de catering en bij verzorgingshuizen, gecombineerd met mijn passie voor koken en voeding ga ik iets heel nieuws doen. Ik heb er ontzettend veel zin in,” zo start Peter zijn verhaal.

Lekker eten
Voeding is belangrijk, het geeft het lichaam de energie om dingen te doen. Voor veel mensen is elke dag gezond koken toch een lastige opgaaf. Dan kun je denken aan wat oudere mensen, soms alleenstaand. Maar ook jonge mensen met een drukke baan en een vol sociaal leven. Verder is dit ideaal voor mensen met wisseldiensten en vrachtwagenchauffeurs die regelmatig rond etenstijd op de weg zitten. “Natuurlijk is een keer een snelle hap bij een snackbar geen punt, maar de basis van voeding is dat het gezond moet zijn om je gezond te houden. Daar staan wij voor met onze dienst.”

Maaltijd op bestelling
“Mensen kunnen bij ons aangeven welke maaltijden zij willen bestellen. Dat kan bijvoorbeeld via de website, telefonisch of op papieren menulijst die ik dan meebreng. De maaltijden worden op bestelling klaar gemaakt. Het zijn verse maaltijden met verse ingrediënten, dus geen diepvriesproducten. De bestelling dient uiterlijk 2 dagen van te voren bij ons binnen te zijn. De klant heeft geen abonnement. Wilt u deze week drie maal gebruik maken van ons aanbod en volgende week niet? Geen enkel probleem. We rijden de maaltijden vooralsnog uit op maandagen en op donderdagen. Dit doen wij met gekoeld transport. Indien gewenst zetten we ze zelfs even voor u in de koelkast.”

Dieetwensen geen probleem
Eten met gemak heeft drie diëtisten in dienst waarop teruggevallen kan worden bij dieetwensen. Heeft u een gluten of lactose-intolerantie? Heeft u een andere dieetwens? “Wij overleggen voor u met onze diëtisten en bieden u een aangepaste menucyclus, zodat u gevarieerd, smaakvol en toch volgens de richtlijnen van uw dieet kunt genieten van een verse maaltijd.”

Proefbox ter kennismaking
U kunt als klant eenmalig gebruik maken van de proefbox. In deze proefbox krijgt u voor € 14,95 inclusief bezorgkosten drie heerlijke reguliere maaltijden thuisbezorgd. “Zo’n proefbox kunt u ook aan iemand cadeau doen! Wilt u een keer iets heel anders uitproberen? Met het uitgebreide assortiment heeft u keus uit honderden verschillende maaltijden. Reguliere maaltijden, maar ook feestmenu’s. Voor alle mogelijkheden en prijzen verwijs ik u graag naar de overzichtelijke website. En heeft u nog vragen, dan helpen wij u graag verder.”

Ook in uw regio
Wij zijn uw bezorgers in de gemeenten Alkmaar, Drechterland, Enkhuizen, Heerhugowaard, Hoorn, Koggenland, Langedijk, Medemblik, Opmeer en Stede Broec. Eten met gemak, Peter Denkers, tel. (0228) 82 00 54, westfriesland@etenmetgemak.nl of via www.etenmetgemak.nl

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen