maandag 15 juli 2024
spot_img

Peuters bij peuterspeelgroep Andijk met niet-werkende ouders ook welkom

Goed nieuws: Sinds dit jaar kunnen op peuterspeelgroep Andijk van Kinderopvang Berend Botje ook kinderen terecht waarvan beide ouders niet werken. Voor peuters van ouders die geen kinderopvangtoeslag krijgen, vergoedt de gemeente namelijk gedeeltelijk een plaats op de peuterspeelgroep.

Afspraken met de gemeenten
Vanuit de overheid is afgesproken met de gemeenten dat alle peuters recht op kinderenopvang moeten krijgen. Door de gemeentelijke subsidie wordt dit mogelijk gemaakt. Kinderopvang Berend Botje maakt hier graag deel van uit. Onder andere peuterspeelgroep Andijk stelt haar deuren open voor alle peuters. Veel kinderen gaan niet naar de kinderopvang, omdat beide ouders geen baan hebben. Dat is zonde, want een peuterspeelgroep is een zeer rijke leeromgeving.

Meer dan opvang alleen
Naast dat het op de peuterspeelgroep heel gezellig is en kinderen hier fijn kunnen spelen met hun leeftijdsgenootjes, is het ook ontzettend leerzaam. Op onze uitnodigende en gezellige peuterspeelgroep stimuleren we spelenderwijs de ontwikkeling van de peuters. Naast het bekende ‘samen spelen, samen delen’ draagt het ook bij aan de zelfstandigheid van je kind. Zelf een puzzel maken, zelf leren knippen en zelf kleuren. Niet te vergeten hoe blij een kind kan zijn als hij of zij bij het ophalen trots zijn verhaal kan doen. Het is een mooie aanvulling op thuis en daarnaast een goede voorbereiding op de basisschool.

Even binnenkijken
Is jouw peuter tussen de twee en vier jaar en heb je interesse in één of meerdere ochtenden peuteropvang? Kom dan gerust eens langs om een kijkje te nemen!

Voor meer info kan je bellen met: 088- 233 7000 of ga naar Berendbotje.nl.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen