vrijdag 12 april 2024
spot_img

Peutertuin; veel steun van Andijkse bedrijven en fondsen

Het aanleggen van de voorgenomen Peutertuin in De Weid kan op veel lokale steun rekenen! De vrijwilligers van De Weid zijn druk geweest met het aanschrijven van fondsen en bedrijven. Blijkbaar worden de plannen gewaardeerd want diverse bedrijven hebben inmiddels een donatie gedaan en ook het West-Frieslandfonds heeft een toezegging gedaan! “Andijk kan weer trots zijn op de ondernemers” zeggen Linda Wubbolts en Elwin Houwen van het bestuur van De Weid. “Er zijn drie sponsormogelijkheden afhankelijk van de donatie. Kleintje, Dreumes en Super Peuter. Met de donatie realiseren we een leuker zwembad voor de allerkleinsten. Met de airtrampoline en glijbaan voor de wat oudere jeugd die we de afgelopen jaren hebben gebouwd is het nu de beurt aan de peuters en kleuters. Het schiet flink op maar we hebben nog wel wat bijdrage nodig”. Bedrijven en fondsen die sponseren worden natuurlijk vermeld in het zwembad. “Dat sponsorbord is ook weer gesponsord; top!” lachen Linda en Elwin.

Sloopwerk tegelwand eindelijk klaar
Intussen gaat het zware werk ook gewoon door. De kopse wand bij de startblokken is inmiddels helemaal kaal en het puin is afgevoerd. Best een hele klus. In het vroege voorjaar start het tegelen. Omdat dit specialistisch werk is zullen de vrijwilligers een flink deel van dit werk uitbesteden aan professionals.

Ook vrijwilliger worden?
Positieve sfeer, blijde zwemmers, kinderen, senioren, zon en plezier om je heen; waarom niet? Doe het gewoon in 2020! info@deweid.nl.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen