maandag 20 mei 2024
spot_img

Piramide en Idenburgschool grote winnaars schoolvoetbaltoernooi!

Op maandag 15 mei en dinsdag 16 mei streden de jongens en meiden van de vier Andijkse basisscholen weer om de titel “beste voetbalschool van Andijk”. Het sportcomplex van Sporting Andijk leende zich weer perfect voor deze gelegenheid. Met uitzondering van een kleine regenbui op maandag heeft het toernooi het goed getroffen! Alhoewel er dit jaar één team minder was dan vorig jaar, deden er evengoed nog vijf jongens- en meidenteams mee.

De Piramide. Foto aangeleverd

Ondanks een zeer spannende competitie, werd de Idenburgschool, mede dankzij puntverlies van de Bangert tijdens de laatste wedstrijd, kampioen bij de meisjes. Zij wisten drie van de vier wedstrijden om te buigen in een overwinning! Het podium werd compleet gemaakt door de Piramide. De 4e en 5e plek werden ingevuld door de Kuyperschool 1 en 2.
Bij de jongens was het iets minder spannend. De jongens van de Piramide wisten zich al voor de laatste wedstrijd te kronen tot kampioen schoolvoetbal 2017. Zij namen met veel plezier de wisseltrofee in ontvangst. De overige twee teams op het podium waren de Kuyperschool 1 en 2. Met vijf punten eindigde de Idenburg op de vierde plaats. De kleinste beker ging naar de jongens van de Bangert.
Langs deze weg nog een woord van dank aan de vrijwilligers. De EHBO, scheidsrechters, kantinemedewerkers, maandagochtendploeg en omroeper maakten er weer een succes van!

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen