vrijdag 21 juni 2024
spot_img

Plan voor Sorghvliet Andijk ter inzage

Gemeente Medemblik heeft afgelopen week het plan voor de vernieuwing en ombouw van de locatie Sorghvliet in Andijk ter inzage gelegd. Het gaat om een het bestemmingsplan voor vernieuwing van de locatie om en nabij het verzorgingshuis. Uiteindelijk komen er na sloop van 41 eenheden van het verzorgingshuis, waarvoor 32 woningen beschermd wonen terugkomen. En na sloop van de 24 jongerenwoningen komen er 32 nieuwe appartementen voor een gemengde groep terug.

Over het plan, dat Transformatie Sorghvliet Andijk is genoemd, wordt donderdag 14 juni een informatieavond gehouden. Het plan ligt zes weken ter inzage, met de mogelijkheid om er in die periode ook reacties op te geven.

Informatiebijeenkomst
Op donderdag 14 juni is er een informatiebijeenkomst in het restaurant van verzorgingshuis Sorghvliet, Sorghvlietlaan 50, 1619 XC Andijk. De informatiebijeenkomst start om 19.00 uur. U bent van harte welkom.

Ontwerpbestemmingsplan bekijken?
Het ontwerpbestemmingsplan kunt u van 8 juni tot 20 juli op de volgende manieren inzien:

Het ontwerpbestemmingsplan staat op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze site kunt u zoeken op het identificatienummer of PlanID: NL.IMRO.0420.BPANDSORGHVLIET-ON01.

Een papieren versie van het ontwerpbestemmingsplan kunt u inzien in het gemeentehuis van in Wognum.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen