dinsdag 28 mei 2024
spot_img

Plezier maken in de herfstvakantie!

Plezier maken doe je samen. Samen met andere kinderen. En om samen plezier te maken ben je drie dagen van de herfstvakantie welkom in Dorpshuis Centrum. Om te knutselen, te zingen, te luisteren, te kijken: om plezier te maken en te genieten!
Ook dit jaar organiseert het enthousiaste Vakantie-Bijbel-Week-team van de Gerefor-meerde Kerk Andijk zo’n driedaagse tópactiviteit voor alle kinderen van 4 tot 12 jaar. Maandag 22, dinsdag 23 en woensdag 24 oktober van 10.00 uur tot 12.00 uur in Dorpshuis Centrum aan de Sportlaan.

Voor de woensdag staat een grote verrassing gepland: ‘Vrolijk Theater’ van poppenspeler Jan-Marcel Vellinga komt met de boeiende voorstelling ‘ZOEK HET UIT!’ Het gaat over de poppen – eh… de spiónnen Paula en Bongo die iets belangrijks moeten uitzoeken. Dat klinkt makkelijker dan het is, want in plaats van dat ze moeten zoeken, wórden ze opeens gezocht! Door soldaten. En die zijn niet grappig. Hoe dat afloopt? Je ziet het woensdag…! Let wel op: de voorstelling begint woensdag exact om 10.00 uur! Dan gaat de deur dicht, te laat is: jammer!

Kom jij deze dagen ook? Dit wil je écht niet missen!
Voor de ouders die nog niet bekend zijn met de VBW van de Gereformeerde Kerk Andijk: de activiteiten vinden plaats in een sfeer van veiligheid en gezelligheid, waar de kinderen worden bevestigd in wie ze zijn; waar naar hen wordt gekeken met de ogen van Christus. Alle onderdelen zoals zingen, poppenkast, een verhaal vertellen, spelletjes en bidden, zijn erop gericht iets van de liefde van Jezus Christus door te geven. Het VBW-team.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen