donderdag 13 juni 2024
spot_img

Plezierige Zomeractiviteiten voor Senioren in Gemeente Medemblik

De gemeente Medemblik staat deze zomer weer bol van activiteiten speciaal voor senioren, met als doel hen de kans te geven om samen te komen, te genieten van de zomer en elkaar te ontmoeten in een gezellige en ondersteunende omgeving. De zomeractiviteiten worden mogelijk gemaakt door samenwerking tussen de gemeente Medemblik, ouderenbonden, het Rode Kruis, de Zonnebloem en vele vrijwilligers.

Er staat een gevarieerd aanbod aan zomeractiviteiten klaar voor senioren in gemeente Medemblik. Van een gezellige high tea tot een ontspannende schuitentocht langs de waterwegen, er is voor elk wat wils. Voor de liefhebbers van spelletjes is er een gezellige bingo, en wie van een sportieve uitdaging houdt, kan zich wagen aan een potje jeu de boules. Muziekliefhebbers kunnen hun kennis testen tijdens een meeslepende muziekquiz. Het volledige programma is beschikbaar op de website van de gemeente Medemblik en op verschillende locaties in de gemeente.
“Wanneer ik zie hoe onze senioren genieten van de zomeractiviteiten, krijg ik een glimlach op mijn gezicht,” zegt wethouder Yannick Nijsingh. “Het is niet alleen belangrijk om actief te blijven, maar ook om nieuwe mensen te ontmoeten. Ik vind het dan ook erg leuk om bij een van de activiteiten langs te gaan, om zelf deel te nemen en de sfeer te proeven. Het stimuleren van vitaal ouder worden gaat verder dan individueel welzijn; het draagt bij aan een gezonde en inclusieve samenleving waarin we allemaal een rol spelen.”
Alle senioren in de gemeente Medemblik worden van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de zomeractiviteiten en samen een onvergetelijke zomer vol plezier en gezelligheid te beleven.
Voor meer informatie en aanmeldingen kunt u terecht op sociaalloket.medemblik.nl/zomeractiviteiten of neem contact op met opbouwwerk@medemblik.nl om het programma te ontvangen.

- Advertisment -spot_img

Meest gelezen laatste 7 dagen