dinsdag 21 mei 2024
spot_img

Plezierige Zomeractiviteiten voor Senioren in Gemeente Medemblik

In de gemeente Medemblik worden met veel enthousiasme zomeractiviteiten speciaal voor senioren georganiseerd. Deze activiteiten worden mogelijk gemaakt door samenwerking tussen de gemeente Medemblik, ouderenbonden, het Rode Kruis en vele vrijwilligers. Het doel van deze activiteiten is om senioren de kans te geven om samen te komen, te genieten van de zomer en elkaar te ontmoeten in een gezellige en ondersteunende omgeving.

De zomeractiviteiten, georganiseerd door lokale partners in samenwerking met de gemeente Medemblik, bieden verschillende gezellige en interessante ervaringen. Alle senioren zijn welkom om deel te nemen aan activiteiten die passen bij hun interesses en behoeften.

Enkele voorbeelden van de zomeractiviteiten zijn een gezellige high tea met hartige en zoete lekkernijen en een schuitentocht over de mooie waterwegen van Medemblik, waarbij men kan genieten van het uitzicht en de gezelligheid. Uiteraard vindt er ook een gezellige bingo plaats, waarbij leuke prijzen te winnen zijn. De sportieveling kan zich wagen aan een spelletje jeu de boules. De muzikale kenner kan tijdens de muziekquiz zijn of haar hart ophalen. Hiernaast zijn er nog vele overige activiteiten om aan deel te nemen! Het volledige programma van de zomeractiviteiten is te vinden op de website van gemeente Medemblik en is daarnaast op diverse plekken in de gemeentekernen verspreid.

Wethouder Yannick Nijsingh, verantwoordelijk voor Welzijn en Senioren in de gemeente Medemblik, benadrukt het belang van deze zomeractiviteiten: “We willen senioren in onze gemeente een geweldige zomer bieden, met aansprekende activiteiten en de kans om nieuwe mensen te leren kennen. We bedanken de ouderenbonden, het Rode Kruis en alle vrijwilligers die dit mogelijk maken.”

Alle senioren in de gemeente Medemblik zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de zomeractiviteiten en samen een onvergetelijke zomer vol plezier en gezelligheid te beleven.

Voor meer informatie en aanmeldingen kunt u terecht op de website van de gemeente Medemblik of neem contact op met opbouwwerk@medemblik.nl om een programma te ontvangen.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen