zondag 23 juni 2024
spot_img

Politiek Café in Andijk

Op woensdag 21 maart 2018 worden in heel Nederland weer de gemeenteraadsverkiezingen gehouden. Daarom wil de Dorpsraad Andijk op woensdag 31 januari een Politiek Café houden in Andijk.

Doel van deze avond is dat de lijsttrekkers van de politieke partijen die aan de gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente Medemblik meedoen uw vragen gaan beantwoorden. Dat zijn voor alle duidelijkheid vragen die over lokale onderwerpen gaan. Uiteraard brengen we de partijen ook met elkaar in debat over verschillende onderwerpen!
Ook al heeft u geen vragen dan nog kunt u deze avond bijwonen om geïnformeerd te worden over de standpunten van de partijen. Altijd handig als u nog niet weet op welke partij u gaat stemmen! De toegang is uiteraard gratis. De eerste kop koffie of thee is voor rekening van de dorpsraad.

Meedoen
Stuur uw vragen die u aan de partijen wilt stellen naar de dorpsraad. De vragen worden gebundeld en we maken daar vervolgens een selectie uit en die worden dan aan de lijsttrekkers voorgelegd. We gaan daarbij met de klok werken want we willen alle partijen evenveel spreektijd geven. En het houdt de sprekers ook scherp door kort en bondig antwoorden te geven!

Over welke onderwerpen kan ik vragen stellen?
In principe vragen over alle onderwerpen die thuishoren bij de gemeentepolitiek, zoals huisvesting, OZB, zorg en welzijn, Wmo, sport en recreatie, verkeer, wegen, hondenbelasting, groenonderhoud, jongeren, ouderen, bedrijfsleven, werkgelegenheid, veiligheid, etc., etc. Onderwerpen dus waarover de gemeenteraad besluiten kan nemen en de coalitiepartijen beleid gaan maken voor de komende 4 jaar.
De avond wordt gepresenteerd door Edith Hartog en Gerrit van Keulen.
De avond wordt gehouden in de grote zaal van het Dorpshuis Centrum aan de Sportlaan 1 en begint om 19:30 uur. Zaal open om 19:00 uur.
Vragen dienen uiterlijk 24 januari in ons bezit te zijn!

De vragen stuurt u in via e-mail of schriftelijk
· dorpsraadandijk@gmail.com
· Postbus 67 – 1619 ZH Andijk
· dorpsraadandijk@gmail.com
· Witte Valkstraat 12,
· De Rikkert 4
· Kleingouw 212
· Gen. De Wetlaan 5

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen