woensdag 22 mei 2024
spot_img

Prachtige tulpen voor verzorgingshuis Andijk

Het is een moeilijke periode voor vele bedrijven. Zo ook voor tulpenbedrijven. Door het coronavirus ligt de handel stil. Hierdoor is het erg moeilijk voor de tulpenkwekers om hun tulpen nu nog te verkopen. Soms kan het niet anders en worden tulpen weggegooid.
Bloembollenbedrijf Kaagman Schooneman BV aan de Vleetweg 21 Andijk van Pé Kaagman en zoons Rick en Quint Kaagman heeft ook vele tulpen die nu niet verkocht kunnen worden en dus weg gaan.

Kleinzoons in actie
De (klein)zoons Thiago en Xavi vonden dat erg zonde. Nadat ze al veel tulpen mee naar huis namen wilden ze ook proberen om ze zelf te gaan verkopen. In de voortuin hebben ze een eigen kraampje gemaakt om ze te verkopen. Er kwam een foto op Facebook om iedereen het te laten weten.

De kracht van Fb
“Dat Facebook een bericht snel kan verspreiden hebben we gemerkt. Antonio Archidona zag het bericht en vond het een leuk idee. Aangezien hij niet in de buurt woont, kwam hij met het idee om sponsor te worden. Hij wilde ons sponsoren met een voor een mooie levering aan het verzorgingshuis in Andijk.” Antonio: “De oudere mensen die hebben het erg moeilijk. Ze zitten in isolement en mogen nu ook niet meer hun geliefde bezoek ontvangen.”

Mooie reacties
“Hopelijk doet een bloemetje in deze periode ze goed! Wij zijn Antonio Archidona in elk geval erg dankbaar voor zijn sponsoring. De reacties van de mensen waren hartverwarmend. In dit soort lastige tijden is een vriendelijk gezicht en een lieve lach erg welkom.”

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen