vrijdag 12 april 2024
spot_img

Prachtige weer bij partijtje poolbal in Onderdijk

Woensdag 9 mei vond er een uitje naar recreatiebedrijf “ Wat Aars” in Onderdijk plaats. Sinds vorig jaar is daar een poolbalbaan aangelegd en op de veiling van Sarto kon je bieden op een sportief partijtje poolballen, verzorgd met drinken en wat lekkers.

Jurre Kuin en Milan Bank en Nico Kreuk hadden dit sportieve uitje gekocht, ze werden met de auto opgehaald door juf Jacquelien en Nico had zelfs twee kaartjes gekocht, dus die nam een neef mee; Bram.
2 jongens van 8 jaar en 2 jongens van 10 jaar oud, een prima doelgroep voor dit leuke buitengebeuren. We troffen prachtig weer en na het eerste glaasje drinken begonnen we meteen. Nico en Bram hadden het spel al eerder op een familiedag gespeeld, dus we hadden geen uitleg meer nodig. De jongens van 8 jaar streden tegen de jongens van 10 jaar. Ze moesten er even inkomen, maar toen ze letterlijk en figuurlijk opgewarmd waren, werd er een tactisch en spannend spel gespeeld.
De jongens waren zelf zo sportief om de voor de tweede partij, de teams anders te formeren, zodat iedereen een keer met en tegen iemand anders speelde. Zo werden de krachten en talenten keurig verdeeld.
Na 3 potjes gespeeld te hebben, werd de balans opgemaakt; 3 jongens hadden 2 wedstrijdjes gewonnen en Nico gaat voor een revanche, want winst zat er voor hem deze keer niet in.
Wie weet wordt het volgend jaar weer aangeboden en anders maar even opa lief aankijken voor als er weer een familiedag georganiseerd gaat worden?
Als afsluiting konden de jongens nog een ijsje uitkiezen, we stapten in de bloedhete auto om weer naar Andijk terug te keren.

Nico, Bram, Jurre en Milan, bedankt voor de gezellige middag. Jullie hebben je van een sportieve kant laten zien, dat nodigt het team van de Bangert wel uit om bij de volgende veiling weer leuke uitjes voor jullie te organiseren.
Juf Jacquelien,
team van de Bangert Andijk

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen