dinsdag 23 juli 2024
spot_img

Praktijk Andijk: voor een ‘duurzaam’ herstel

Praktijk Andijk op de Landstraat 5 in Andijk is al meer dan 15 jaar een vertrouwd adres voor Fysiotherapie, Lifestyle-test, Acupunctuur en (Sport-)Podologie. Kelly Groot en Werner de Haan helpen u graag met een zo gericht mogelijke behandeling.

Fysiotherapie
Werner is sinds 1994 praktiserend fysiotherapeut en aangesloten bij de KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie). Hij behandelt mensen met specifieke klachten van het houdings- en bewegingsapparaat. Dat kan zijn bij iemand aan huis, bijvoorbeeld na een operatie aan een nieuwe knie of heup. Waarna de behandeling voortgezet wordt in de praktijk. In eerste instantie in de behandelkamer op de behandeltafel voor een op een mobilisaties en of massagetherapie. Erna volgt dan een revalidatietraject in de oefenzaal. Hier kan met behulp van apparatuur en de juiste oefeningen heel gericht aan het herstel gewerkt worden. Een individuele benadering via maatwerk.

(Sport-)Podologie en Podoposturaaltherapie
Naast fysiotherapie heeft Werner zich gespecialiseerd in (Sport-) Podologie en Podoposturaaltherapie. Het houdt in dat hij iemands houding kan corrigeren d.m.v. persoonlijke correctie zooltjes. De stand van de voeten bepaald de houding en andersom. Door onderzoek van de houding in stand op een lichtbak wordt met corrigerende elementen de stand van de voeten gecorrigeerd en hierdoor de houding. Dit samen met de voetafdruk geeft voldoende informatie om de zolen te kunnen maken. Ook hier dus weer individueel maatwerk, elke voet is anders en daardoor ook iedere zool is anders.

Lifestyle-test en acupunctuur
Van oorsprong is Kelly fysiotherapeut, maar zij heeft zich geheel toegelegd op (Electro)acupunctuur. Hiermee is zij aangesloten bij de NVA (Nederlandse Vereniging Acupunctuur).

Naast de klassieke acupunctuur en of dryneedling, lukt het haar om met de Lifestyle-test de gehele mens te kunnen doormeten. Kelly ziet veel mensen met verschillende klachten; vermoeidheidsklachten, een burn-out of post covid-klachten. Ook virus-, schimmel- en of bacteriebelasting kan doorgemeten worden. Mogelijke tekorten van vitamines en mineralen? Via homeopathische middelen of supplementen kan de behandeling ingezet worden om zodoende de balans te herstellen.
In een tweede consult dat 4-6 weken later zal zijn, kan ze beoordelen of de behandeling aanslaat, en wat er eventueel aanvullend nog nodig mocht zijn.

Voor een ‘duurzaam’ herstel komt u naar Praktijk Andijk, Landstraat 5, 0228-591122, info@praktijkandijk.nl.

Vorig artikel
Volgend artikel

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen