woensdag 19 juni 2024
spot_img

Praktijk Gezond aan de dijk staat voor een natuurlijk vitaal leven

Ik help mensen (en dieren) op een natuurlijke manier met lichamelijke en emotionele klachten. Dit doe ik met individuele gezondheidsadviezen die gebaseerd zijn op natuurvoeding, psyche en leefstijl. Gericht op jouw klacht of doel. En met energetische geneeswijzen. Hiermee wordt het zelfgenezend vermogen geactiveerd.
Een sterke combinatie die zeer effectief is. Puur op kracht van Natuur.

Mijn doel is het verbeteren en behouden van de gezondheid. Mensen bewust maken van de macht die zij hebben om hun gezondheid en levenskwaliteit hoog te houden.
Gezondheid is meer dan sporten en gezond eten. Gezondheid is de juiste voeding, psyche, leefstijl, energie en jouw natuur. Het is de kracht om de gezondheid in balans te houden.
Omdat iedereen anders is en zijn eigen natuur heeft, bestaat er geen standaard manier van leven. Wat voor mij goed is, kan voor jou heel anders werken.
Iedereen heeft zijn eigen manier en leefwijze om de gezondheid te verbeteren en te behouden. Hiervoor is geen standaard protocol.
Daarom vind ik het belangrijk dat iedereen individueel geholpen en begeleid kan worden, op weg naar het verbeteren en behouden van de gezondheid.

Voor meer informatie, een gratis kennismakingsgesprek of een afspraak kun je vrijblijvend contact opnemen via:
info@gezondaandedijk.nl of bellen naar telefoonnummer 06 185 19 360.
Kijk voor meer informatie op www.gezondaandedijk.nl.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen