zaterdag 13 april 2024
spot_img

Prinses Tinne van de Bangertschool neemt bezit van nieuw ‘klimkasteel’

Op Dikke Dinsdag wordt er ieder jaar carnaval gevierd op de Bangertschool! Dit jaar in het thema van ‘ridders en monniken’.
Op deze feestelijke dag werd door prinses Tinne Schuitemaker het nieuwe ‘klimkasteel’ officieel geopend.
Het ‘kasteel’ werd omringd door ridders, jonkvrouwen, monniken en aanverwanten. Prinses Tinne werd geassisteerd
door Siem Koopman en Elena Pater. De namen van deze leerlingen hebben een relatie met oude ambachten of een titel passend bij het thema.
Geheel in stijl werd de rode loper door Elena en Siem afgesloten door het gekruist houden van de degens.
Na het aftellen van 10 naar 0 werden de degens geopend en kon prinses Tinne de rode loper betreden op weg naar de kasteeltoren.
Tinne, die ook nog jarig was deze dag, hees de Bangertvlag en nam hiermee het ‘klimkasteel’ in bezit. Daarna werd het plechtig over gedragen aan alle leerlingen van de Bangert, begeleid door luide klanken van het Bangert lied.
We voelen ons ‘spekkoper’ met dit mooie speeltoestel. De duiten zijn aangedragen door het bestuur en ook onze oudervereniging heeft een duit in het zakje gedaan, waarvoor dank!
De keuze van het toestel is een schot in de roos. We zijn gezegend met een leerlingenraad en een pleincommissie die dit heel zorgvuldig en doordacht hebben uitgezocht.
En wat we zien…er wordt al heel veel op gespeeld, ook buiten schooltijd. En dat is wat we willen, ons plein als mooie uitdagende speelplek voor alle leerlingen en kinderen uit de buurt.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen