Foto aangeleverd

Zestien maal heeft het Projectkoor Noord-Holland op het podium van het Rathaus in Wenen tijdens het wereldberoemde Adventzingen gestaan.  Dit jaar wordt de reis opnieuw ondernomen om dit bijzondere evenement bij te kunnen wonen.

Ook op diverse andere locaties in Wenen, zullen zij acte de présence geven. Het hoogtepunt blijft echter altijd het concert in het Rathaus waar het Adventzingen gedurende vier weekenden plaatsheeft en koren uit alle hoeken van de wereld aan deelnemen.

De algehele muzikale leiding en organisatie is in handen van Wim Broer. Door de jaren heen heeft dit bijzondere project binnen de koorwereld een eigen plek ingenomen en veel waardering geoogst. Enkele honderden projectzangers hebben inmiddels deze reis gemaakt. Er zijn zelfs meerdere deelnemers die als zanger in het koor aan alle reizen hebben deelgenomen.

Het koor met begeleiding van pianist Simon de Boer, brengt in diverse stijlen het kerstrepertoire ten gehore met dit jaar bij enkele nummers een solopartij van Marryelle Deen. Mannen kwartet Hale Bopp 4 uit Andijk reist dit jaar met het Projectkoor mee naar Wenen.  Het kwartet voert een eigen programma uit, maar, zij verbinden hun stemmen ook aan het koor. Als de reis beëindigt is valt de groep niet direct uiteen maar zal zij zich nog eenmaal laten horen. Na de vier concerten in Wenen belooft het op 15 december 2017 een heel gevarieerde concertavond in de sfeervolle Gereformeerde kerk van Andijk te worden met een vooruitblik naar het licht en de warmte van Kerstmis.

Het concert begint om 20.00 uur en de kerk is vanaf 19.30 open. De entree bedraagt € 10,00 inclusief koffie/thee. Kaarten kunnen vooraf worden gereserveerd of zijn op de avond van het concert bij de ingang verkrijgbaar.

Reserveren: Telefoon 0228 593904 of via de e-mail: wimbroer@quicknet.nl