maandag 20 mei 2024
spot_img

Puur genieten op skeelers tijdens Westfriese Omringdijk Skeelertocht op zondag 7 juli

Op zondag 7 juli organiseert Radboud Inline Skating voor de 10e keer de Westfriese Omringdijk Skeelertocht. Deze bijzondere skeelertocht door het mooie West-Friesland en over deze monumentale dijk staat bekend als een gezellige leuke uitdagende tocht met prachtig asfalt!

Geweldige tocht!
De afstand van de skeelertocht over de hele omringdijk is 126 km. Voor de degene die deze afstand te lang vinden is er ook een 60 km tocht. Beide tochten worden in een peloton verreden en de gemiddelde snelheid is 20-22 km p/uur.
Om 8.30 uur is de gezamenlijke start van beide afstanden bij de kantine van Radboud Inline Skating in Medemblik. Tot aan Hoorn rijden beide ‘groepen’ bij elkaar. De 60 km tocht gaat vanaf daar weer richting Medemblik. Onderweg zijn er een aantal tussenstops gepland met eten en drinken.
‘Het is een geweldige tocht door West-Friesland en ik kijk er naar uit om dit jaar weer mee te doen’ zegt Liesbeth Basjes uit Andijk, vrijwilliger in de organisatie en vaste deelnemer aan de skeelertocht.
Kijk voor meer informatie en aanmelden voor de Westfriese Omringdijk Skeelertocht op www.westfrieseomringdijkskeelertocht.nl.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de organisatie via mail adres: wo.skeelertocht@gmail.com

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen