maandag 22 juli 2024
spot_img

Quizliefhebbers opgelet! Speel mee met de Bijbelquiz in Andijk

Op woensdag 21 februari wordt bij Dorcas te Andijk de jaarlijkse Bijbelquiz van het Nederlands Bijbelgenootschap gespeeld.

Verrassende quiz voor kenners, niet-kenners en alle andere quizliefhebbers. Om aan deel te nemen en/of om te gaan genieten van een avond met humor, informatie en gezelligheid.

De presentator is dit keer de heer Jan Groot. Doet u ook mee?

Sinds de verschijning van de Nieuwe Bijbelvertaling in 2004 wordt er elk jaar in veel plaatsen een bijbelquiz georganiseerd. Meestal doen we dit in Andijk rond Nationale Bijbelzondag (eind oktober), maar deze keer is er voor gekozen om de quiz in februari te houden. Een jaarlijks terugkerend evenement in veel plaatsen omdat het een mooie combinatie is van elkaar ontmoeten, elkaar uitdagen en samenzijn.
Individueel of als team spelen we met elkaar een bijbelquiz vol humor, doordenkertjes en interessante weetjes.

Iedereen is welkom op woensdag 21 februari 2018 bij Dorcas Andijk, Bedrijvenweg 3. De avond begint om 20.00 uur en zal rond 22.00 uur afgelopen zijn. Koffie vanaf half acht. De toegang is gratis.

Wie met de quiz mee wil doen, kan zich aanmelden. Iedereen kan meespelen. Hoe meer teams, hoe leuker het is! Maar ook als toeschouwer bent u van harte welkom.
Teams kunnen zich tot en met zondag 18 februari aanmelden. U kunt ook individueel meedoen met de quiz. Dan is aanmelding niet noodzakelijk. Hoe meer zielen, hoe meer quizplezier….

Aan het einde van de avond zal er een deurcollecte zijn ter bestrijding van de onkosten.

Voor meer informatie en aanmelding: Nely Kos 0228-597333, e-mail: familie.kos@solcon.nl,
Miriam Groot, e-mail: miriamgroot@solcon.nl, Marjola Schoneveld, e-mail:
marjolaschoneveld@hotmail.com

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen