maandag 24 juni 2024
spot_img

Raadslid – daar krijg ik energie van!!

Op maandagavond 11 juli 2022 ben ik benoemd als raadslid voor de gemeente Medemblik. Als raadslid ben je een volksvertegenwoorder en niet velen is dit gegund. Ik vind het een eer en ben trots u met energie te vertegenwoordigen!

Energie is er ook nodig om zaken tot stand te brengen, zeker nu gezien de benaderde financiele situatie van onze gemeente. Maar we (inwoners en raadsleden) moeten het allemaal wel samen doen, immers je kan nooit alleen iets veranderen. Dat betekent dat we altijd moeten samenwerken, binnen en buiten de Raad ook met de raadsleden van de andere partijen. Het doel is natuurlijk het behoud van een energierijke leefomgeving, waar we fijn kunnen leven, naar school gaan en waar het veilig is. Daar zet ik onder andere mijn energie als raadslid voor in.

Nu de vakantieperiode is aangebroken en velen van ons een andere plek bezoeken om te verkennen, wordt de batterij weer opgeladen en spat de energie er straks weer vanaf. Ik wens iedereen een hele fijne vakantie toe en hoop dat u na deze periode weer blij bent om in de gemeente Medemblik thuis te komen.

Yvonne Buwalda
Raadslid Gemeente Belangen Medemblik

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen