maandag 22 april 2024
spot_img

Rabobank Clubsupport

PCOB afd. Andijk doet mee aan Rabo ClubSupport!
Met Rabo ClubSupport steunt de Rabobank clubs en verenigingen uit de regio. En de Protestants Christelijke Ouderen Bond afd. Andijk doet dit jaar mee! Zo maken we kans op een mooi bedrag wat onze vereniging beter en sterker maakt.

Uw stem is geld waard!
Kunnen wij op uw stem rekenen? Als u lid bent van de Rabobank, stem dan nu direct in de Rabo App of online op rabobank.nl/clubsupport op P.C.O.B. Andijk. Bent u wel Rabobankklant maar nog geen lid van Rabobank? Ook dat regelt u snel en gemakkelijk via de Rabo App.

———————————-

Rabo ClubSupportactie van start
Stemt u op het zwembad?
Voor alle clubs en verenigingen is het een moeilijk jaar. Ook voor De Weid is 2020 loodzwaar in financieel opzicht. Een maand later open, maximale bezoekersaantallen, extra kosten aan de Corona-maatregelen en dat naast de extra kosten vanwege de wijziging in de BTW-regelgeving. De Weid is nog trotser dan normaal op de vrijwilligers en bezoekers die het zwembad dit seizoen draaiend hebben gehouden! Via uw stem op www.rabobank.nl/clubsupport kunt u het zwembad van Andijk een steuntje in de rug geven (ook via de app en internetbankieren trouwens). De Weid hoopt dat van harte; alvast reuze bedankt!

Ook vrijwilliger worden? info@deweid.nl

———————————-

Excelsior
Draagt u Muziekvereniging Excelsior Andijk en de Vrienden van Excelsior een warm hart toe en bent u klant én lid van de Rabobank?

Veel verenigingen en stichtingen kunnen extra steun in de rug goed gebruiken. Om een handje te helpen organiseert de Rabobank ‘Clubsupport.’
Een mooie kans om de kas te spekken van verenigingen of stichtingen.

Hoe kunt u dit doen?
Alle klanten van de Rabobank die ook lid zijn krijgen 5 stemmen om te verdelen over een vereniging naar keuze. U mag max 2 stemmen per vereniging uitbrengen. Dit houdt in dat u minimaal 3 verenigingen kunt steunen. Hoe meer stemmen, hoe meer de vereniging ‘verdient’.
De stemperiode is van maandag 5 tot zondag 25 oktober.

Muziekvereniging Excelsior en de Vrienden van Excelsior hopen op uw steun!
Het geld wat we krijgen van de Rabobank investeren we in nieuwe instrumenten en muzieklessen voor de jeugd.
Wij zijn erg blij met uw steun.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen