donderdag 13 juni 2024
spot_img

Rabobank doneert ruim € 58.000,- aan Westfriese verenigingen en stichtingen

Achttien verenigingen en stichtingen uit West-Friesland ontvingen een donatie uit het Coöperatiefonds van Rabobank West-Friesland. De verenigingen en stichtingen waren blij verrast toen zij op dinsdag 10 december jl. de cheques in ontvangst namen. Door deze cheque uitreiking maken verenigingen/stichtingen kennis met elkaar.

Vrijwilligers
Het was een spannende middag voor alle aanwezigen. Dennis Wiggelaar, manager Particulieren: ‘Wij hebben veel waardering voor de initiatieven en projecten die worden georganiseerd in West-Friesland. Ik ben er heel trots op dat onze bank veel van deze projecten mede mogelijk maakt. Het belangrijkste achter deze projecten zijn de vrijwilligers, zij realiseren initiatieven en starten nieuwe projecten op. Dat is goud waard, voor de verenigingen en stichtingen maar ook voor onze regio’.

Coöperatiefonds
Het Coöperatiefonds van Rabobank West-Friesland bestaat uit een afvaardiging van ledenraadsleden en medewerkers van de bank. Henk Jan lid van de commissie en ledenraadslid van de bank: ‘Ieder kwartaal behandelen wij de ontvangen aanvragen. Deze toetsen we aan een aantal thema’s: financiële educatie, leefbaarheid/zorg en welzijn, economische vitaliteit en mvo/duurzaamheid.

Heb jij zelf een wens voor jouw club? Kijk dan wat Rabobank voor je kan betekenen via Rabobank.nl/wf onder het kopje sponsoring en donaties.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen