donderdag 18 juli 2024
spot_img

Razend snel internet in Andijk!

Het gaat gebeuren! Binnenkort krijgt het bedrijventerrein van Andijk beschikking over een snelle en betrouwbare internetverbinding via Vodafone Ziggo. Wilt u de details over wie, wat, hoe en waar? Wilt u weten welke kosten daarbij komen of op welke termijn dit gaat gebeuren?

Op woensdag 4 december 2019 van 17:00 tot 18:00 uur is er een informatiebijeenkomst in Cultura. U bent van harte welkom. Vooraf aanmelden is niet nodig voor deze info-middag/avond. We ontvangen u met koffie en thee en een berg aan informatie.

De kar trekken
De heren René Kramer van Kramer Belettering en Joery Valk van Valkservice hebben deze avond georganiseerd. “Wij hebben beiden ons bedrijf aan de Handelsweg op het bedrijventerrein in Andijk. De snelheid en betrouwbaarheid van het internet laat daar nu te wensen over. Daar wilden we graag wat aan doen,” begint Joery. “Als 1-ling heb je dan niet zoveel mogelijkheden, dus hebben we de krachten gebundeld. We zijn al zeker twee jaar aan het lobbyen. Er zijn nu concrete plannen en we willen alle ondernemers met bedrijven op het bedrijventerrein (en andere geïnteresseerden) de kans bieden volledig en juist ingelicht te worden.”

Samen sterk
Joery en René zijn met heel veel partijen in gesprek geweest. “Er waren al diverse mensen van diverse bedrijven bezig geweest om informatie in te winnen. De gegevens die daaruit voortkwamen boden eigenlijk geen oplossing. Met zijn allen zouden we een partij kunnen zijn –groot genoeg- waar men wél mee en vóór aan de slag zou willen. Ik heb alle wensen van de gebruikers tot een soort van eisenpakket gevormd en daar diverse offertes voor opgevraagd.”

Wat willen wij
Het eisenpakket waarmee rekening gehouden moest worden door de internetproviders klonk als volgt: betrouwbaar internet zoals thuis, goede infrastructuur middels kabel of glasvezel, geen afhankelijkheid van een losse zendmast die af en toe wegvalt. “Daarnaast wilden we geen of lage aansluitkosten en de mogelijkheid van variabele contracten. Het ene bedrijf wil een jaar contract en het ander een driejarig contract, dat moest kunnen,” vervolgt Joery. “Vodafone Ziggo kwam met een prima plan en wil dit mogelijk gaan maken. We zijn er erg blij mee.”

Informatiebijeenkomst
In Cultura komt de accountmanager van Vodafone Ziggo om informatie te geven en uw vragen te beantwoorden. Heeft u interesse in snel internet op het bedrijventerrein van Andijk en wilt u de informatie uit eerste hand, kom dan naar deze middag/avond. Dit is dé gelegenheid uw vragen te stellen en ook anderen hebben iets aan de antwoorden die u krijgt!

Nu nog aanmelden
Heeft u een bedrijf op het bedrijventerrein en zich nog niet aangemeld om deel te nemen? Dit aanbod geldt alleen nu! Joery en René lichten toe: “Later instappen is weliswaar mogelijk, maar dan kunt u geen rechten ontlenen aan de (prijs)afspraken die we nu collectief maken. Aanmelden kan ook nog op deze informatieavond. Zorg dat u goed bent voorgelicht zodat u de juiste keuze kunt maken voor uw bedrijf.”

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen