dinsdag 23 juli 2024
spot_img

Record opbrengst Gemeenschapsveiling Dorpshuis Centrum

Afgelopen zaterdag heeft de Veiling in Dorpshuis Centrum een nooit verwacht en voor mogelijk gehouden record bedrag van €42.500 opgebracht.

Na een soepel verlopen voorbereiding waaraan veel vrijwilligers hebben meegewerkt konden we een fantastische catalogus samenstellen. En na een dag van opbouwen en inrichten van de veilzaal konden we om 20.00 uur eindelijk van start. Onder enthousiaste begeleiding van de afslagers Richard de Beer en Rolf Keur zijn eerst 37 kavels voor de jongeren geveild. Vervolgens zijn er nog ruim 600 kavels aan de man gebracht. De zaal was al vroeg goed gevuld en rond 21 uur zat het vol. De stemming was opperbest, medewerkers van Dorps-huis Centrum verzorgde het publiek met een hapje en een drankje. En als gevolg van het bereiken van een paar mijlpalen kon het bestuur van de stichting het publiek blij maken met een extra consumptie.

Er was veel animo voor de grote diversiteit van kavels. Taarten, worsten, verrassingsmanden, wijnpakketten, staatsloten en paling vonden in rap tempo een nieuwe eigenaar. Voor de vele aangeboden evenementen zoals polderschuittochten, museabezoeken, kartavonden, biljart- en keesavonden etc etc was veel interesse en hadden de afslagers al hun concentratie nodig om de biedingen goed te kunnen opvolgen.

De topper van de avond was toch wel de volledig verzorgde voetbalreis naar Newcastle met een bezoek aan de wedstrijd Newcastle tegen Fulham. In tegenstelling tot de rest van de avond was het publiek muisstil waarbij de biedingen elkaar op bleven volgen. De 2 kavels brachten samen ruim €1100 op!!

Rond 00.45 uur werd de veiling afgesloten en het fantastische eindbedrag bekend gemaakt.
Namens het bestuur wil ik nogmaals alle vrijwilligers, de afslagers, de notaris en het personeel van het Dorpshuis bedanken voor hun fantastische inzet tijden de voorbereiding en de avond zelf.

Maar….zonder U als aanwezige was deze opbrengst helemaal niet mogelijk geweest. Bedankt voor uw bijdrage aan deze gezellige en geslaagde avond. Tot over 2 jaar op 7 november 2020.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen