zaterdag 13 april 2024
spot_img

Record opbrengst Veiling Dorpshuis Andijk

Met dank aan de vele gulle gevers en een zaal vol enthousiaste kopers is er maar liefst € 47.192 opgebracht zaterdagavond bij Veiling Dorpshuis.

Het is fantastisch gegaan vertelt voorzitter Hans van den Bosch. “Dit is voor ons een absoluut record”. De avond begon als gebruikelijk met een kinderveiling waar levendig werd geboden op ritjes met een supermooie Porsche en ook een High Limo proeverij was erg geliefd.

De goedgevulde zaal in Dorpshuis Centrum bood gretig op taarten, paardenworsten, verrassingstassen en meer. Maar vooral de belevenissen als een Oostenrijkse avond, biljarten, keezen en pokeren zijn erg geliefd bij het Andijker publiek.
Klapper van de avond (onder de bezielende begeleiding van afslager Rolf Keur) was een uitstapje voor vier personen met de boot naar Engeland om een voetbalwedstrijd te bezoeken, leverde totaal € 3.000 euro op.

De opbrengst gaat naar verenigingen in Andijk. Het bestuur (Hans van den Bosch, Nienke de Kort, Klaas Groot, Marianne Harders-Bloemendaal en Yfke Abbekerk-Mantel) kijkt met voldoening terug op een zeer geslaagde veiling en bedankt -naast de gevers en kopers- alle vrijwilligers voor hun inzet!

Dit was Yfke’s laatste veiling als bestuurslid, zij werd heel hartelijk bedankt voor al haar inzet. Haar opvolger in het bestuur is Steven van Dokkum.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen