woensdag 17 juli 2024
spot_img

Redenen genoeg om Spaans te leren bij La Academia!

Wanneer je Spaans spreekt kun je wereldwijd met ongeveer 500 miljoen mensen communiceren. Spaans is de tweede meest gebruikte taal op het gebied van internationale communicatie, internet en een officiële taal van de Verenigde Naties. En als je wilt reizen naar Spanje of Latijns-Amerika zal een beetje kennis van de Spaanse taal je een eind op weg helpen. Spaans in spannend! Op allerlei terreinen staan Spanjaarden aan de top. De Spaanse mode trotseert de crisis en de wereld kleedt zich Spaans met Zara, Mango, Bershka en Pull and Bear. Filmmakers als Almodóvar en Amenábar, acteurs als Penelope Cruz, Javier Bardem en Antonio Banderas en topkok Ferrán Adrià hebben wereldwijd erkenning gekregen. Op sportgebied is Spanje ook aanwezig door toptennissers als Rafael Nadal de basketballer Pau Gasol en wereldkampioen Formule 1 Fernando Alonso. Spaanstalige schrijvers als Rosa Montero, Almudena Grandes en Fernando Aramburu voeren de internationale bestsellerlijst aan. “Internationale” woorden zoals guerrilla, siesta, macho, playa en parasol zijn Spaans.

¡Bienvenidos al mundo del español!

La Academia biedt een hoge kwaliteit, een ervaren betrouwbare, en bevoegde docent, een gezellige leslocatie, ludiek lesmateriaal, zodra het weer mag elke maand een Local Intercambio conversatie café, een studiereis naar Granada in 2022 en op 31 januari 2022 start er een cursus voor beginners en voor iets verder gevorderden in de Schoof in Wervershoof.

Voor meer informatie en aanmelding: La Academia, mw. drs. Connie Dhauw. Tel.: 0228-321640. E-mail: cdhauw@laacademia.nl en op www.laacademia.nl of https://www.facebook.com/cursussenSpaans

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen